Топ 3 любопитни факта за мъжките слипове

Основата на всяко облекло започва с адски добър чифт мъжко бельо. Поддръжката, комфортът и привлекателният стил, който повишава увереността ви, са ключови при намирането на перфектния чифт долни гащи за ежедневно носене.

Няма да засягаме въпроса дали е по-добре да предпочетете слипове или боксерки. Вместо това ще Ви запознаем с това как са се появили мъжките слипове.

Мъжките слипове са най-предпочитаното бельо от мъжете в България. Те са свикнали да носят типичните бели или черни мъжки слипове всеки божи ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. Заложете и на цветните модели. Готини са, а и са модерни. Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. На пазара се предлага широка гама модели от дизайни на мъжки слипове. Производителите вече предлагат ярки цветове и разчупена кройка на моделите си. Това кара бельото ви да изпъква.

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип мъжко тяло.

Мъжките боксерки са изключително удобни, но не се препоръчват да ги носите, когато сте с панталон. Може да ги носите с дънки, да спите с тях, но не и с панталон, при това официален. За такъв панталон е подходящо бельо от по-фини материи, което няма да образува неприятни за погледите гънки.

Нека се върнем на любопитните факти за мъжки слипове. Знаете ли, че…

Още в най-дълбока древност мъжете са носили различни варианти на бельо. Но едва през Викторианската епоха, започват да носят памучни долни гащи. За да се стигне до този материал, през годините се преминава от лен до кожа. Но в последствие се разбира, че памукът е най-добрият вариант до този момент. Този вариант на бельото е стигал до коляното и се е носил под панталоните в комбинация с памучна риза.

Друг интересен факт е, че памучно бельо са използвали до 1925 година. Тогава Яков Голомб като собственик на голяма компания за боксови стоки разбира, че това мъжко бельо не е удобно на спортистите. Така започва да мисли как би могъл да подобри представянето и да направи престоя им на боксовия ринг максимално ефективен. Така той проектира нови панталони за своите боксьори от по-гъвкави и еластични материали.

През Втората световна война се появяват и мъжките слипове. Те са дело на Артър Кнейблър, който се вдъхновява от картичка, която получава от свой приятел. Идеята му е да преобрази консервативните долни гащи в удобни и практични мъжки слипове.

Това поставя началото на революцията в мъжкото бельо и мъжките слипове и до днес се радват на голяма популярност сред господата.

Освен дискомфорт, ако бельото ви е твърде тясно, това може да ви създаде истински проблеми. Например, тясното бельо може да притисне скротума точно към тялото ви, което причинява повишаване на температурата в тестисите ви. Изследванията показват, че това може да доведе до по-нисък брой сперматозоиди. Така че, ако се опитвате да заченете с партньора си, определено трябва да увеличите размера на бельото си.

Ако сте готови да смените старото си бельо, вие сте на правилното място с онлайн магазин Stasymo за качествено и на достъпна цена мъжко бельо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *