Топкоафьорът Вили Боршукова пише книга за най-големия кошмар в живота си

Топкоафьорт Вили Боршукова пише първата си книга. Повелителката на красотата и безупречните коси е решила да помогне на всички, които са се срещнали или ще се срещнат с коварната диагноза „рак“.

Книгата е с работно заглавие „ Как да се откъснеш от вендузата на рака“. В нея Вили Боршукова ще разкаже от първо лице за срещата си с този бич на човечеството. За  вярата в Бог, за спасението. За страха. За това как се е променил животът й. Тя разкрива и част от темите:

„Колко ни е голяма надеждата? Мислим ли за цените неща в живота? Колко е трудно да останеш силен и верен докрай ! Тогава материалното загубва смисъл, тогава осъзнаваш , че си се ядосвал за глупости и си мразил без причина и си бил претенциозен, без да осъзнаваш , каква дребнавост  е това. Някой няма време за покаяние ! Затова  живейте така , че когато дойде този миг, да ви е спокойно , че когато преминете отвъд, ще срещнете  Благия наш Баща!“, това споделя за медията ни Вили Боршукова.

И допълва:

„Често ми се случва да се моля за умиращи хора!

Често съм свидетел на последния им дъх! Често Бог ме води да съм душехеижец в последния им час!

Мислех си много за преминаването от живота  през смъртта и онзи – вечният живот ! Затова искам да споделя тези мои мисли с хората, които имат отношение към вярата, вечния живот и духовното. Искрено се надявам написаното от мен да помогне на повече нуждаещи се да открият Бог, истината за спасението и много други вечни теми, които ме вълнуват“, казва Вили Боршукова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *