Шоу Team The Kings хит сред дамите

Кастинг за модели към агенция „Монарх“, подбра най-атрактивните и красиви мъже, които да станат част от Team The Kings.

Team The Kings е шоу, изцяло от мъже, което можете да поръчате за избран от Вас повод – сватби, кръщенета и други. групата се състои от 5 момчета на възраст около 30 години. Те са идеална компания за кино или театър, лична охрана, за разхождане на домашни любимци, асистенти за пазаруване, да бъдат ваши шофьори, градинари или други. Подходящи са за актьори, модели, хост за събития, танцьори, каскадьори или стриптизьори.

Методи Бербатов е на 24 години от град Петрич, който е завършил медицински университет. В момента, той работи като терапевт в дерматологична клиника.

Александър Минов е на 33 години от София, завършил НАТФИЗ. Работи като танцов педагог.

Димо Димов е от град Карлово, на 30 години и работи като крупие. Завършил е две магистратури по спорт и туризъм.

Филип Атанасов, на 28 години от град София, е завършил бакалавър и магистър в Технически Университет – София със специалност електротехника. Момчето работи като инженер и спортист.

Георгиос Сърбинов е на 35 години и рабори като треньор по културизъм и учител по Физическо възпитание. Завършил е Национална Спортна Академия.

Разбира се, в услугите влиза и категория „Аниматори за възрастни“, в която момчетата могат да бъдат стриптизьори, облечени като зъболекар, полицай, танцьор, учител и много други.

Сценичните костюми на Team The Kings са изработени от Нешка Ралева и Милена Цветкова – Мишони. Продуцент на шоу Team The Kings е PR-ът Николай Стоянов. Хореограф е едно от момчетата в състава, а именно Александър Минов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *