Лолита с годежен пръстен

Лолита Османова се похвали с пръстен на майката на Григор Димитров – Мария . Сюблимния момент запечата обективът на xnews.bg при посещението на красавицата в града на Богородица.

Красивата блондинка носи нежното бижу на безименния пръст на лявата си ръка, което е характерно за жени, които са се сгодили.

Ден по-рано пък Лолита качи снимка в профила си в Инстаграм, към които написа “My partner in Crime”, което в превод означава “Моят партньор в престъплението”. Това може да се тълкува като, че тя е предприела важна стъпка в живота си.

Още по-силно говори фактът, че Гришо за първи път води своя половинка в родния си град. Поводът бе 30- одишният юбилей на звездата.

Тя самата сподели: “За мен това бе специално и прекрасно пътуване до България”. Това още повече засилва съмнението, че най-добрият ни тенисист и любимец на женската половинка може би слага край на ергенския си живот.

След като изкара няколко дни в България, Димитров вече е в Швейцария, където тази седмица ще участва на АТР 250 турнир на клей в Женева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *