Вижте новата на Брад Пит

“Коя е новата спътница на Брад Пит?” – този въпрос си задават френските папараци напоследък. Изданието “Дейли Мейл” твърди, че това е моделът Никол Потуралски, 27-годишна, която говори пет езика, има един син и ръководи организация за защита на акулите.

Тя има успешна кариера като манекенка в родната си Германия и се превърне в център на международни интриги, след като бе забелязана с Брад Пит в Южна Франция.

Освен безспорната й красота, изглежда, че Брад е имал и други причини да бъде очарован от младата красавица. Никол прилича поразително на бившата съпруга на Брад Анджелина Джоли, и е заснета да каца в компанията на 56-годишната холивудска звезда с частен самолет на летището Льо Кастелет.

Смята се, че Никол ще прекара време с Брад в спиращото дъха имение “Шато Миравал” – имот, който актьорът закупи за 67 милиона долара през 2011 г.

“Те се целуваха и Брад беше много внимателен към нея”, добави източник на в. “Дейли Мейл”. “Бяха на публично място, но изглежда той нямаше нищо против хората да го видят. Тя е истинска красавица и очевидно е много по-млада от него”, добави източникът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *