Орлин Горанов пее в “Младост”

Обичаният от много поколения Орлин Горанов ще пее напълно безплатно в “Младост”, в края на тази седмица. На 25 октомври той излиза на сцената в парка в “Младост” 3. Концертът започва от 18:00
часа.

В програмата са включени още Народен оркестър “Шопите”, със солист Росина Дечева, групата за автентичен фолклор “Армаган” и ансамбъл “Български ритми”.
Организатор е архитект Стефан Стефанов, който е кандидат за кмет на Младост. Стефанов проведе кампания с акнцент върху културните събития – изложби и концерти. Самият той декларира, че съживяването на културния живот в района е основен акцент в програмата му.

“В “Младост” културата е ударила дъното. Нямаме културен център, нямаме събития, не може да създадем програми, за да събудим хората. В района има страшно много хора, за които културата е важен приоритет в живота”, смята Стефанов.
“Културата е тази, която ни е създала и тази, която ще ни спаси. “Младост” е със 120 000 души население, това е цял град, а нямаме културен живот в квартала. Обичам да ходя на концерти, на изложби, на театър, но всички те се случват в центъра на София. Това ще се промени”.
С тези думи гл. архитект на “Младост” Стефан Стефанов обяви още на откриването на предизборната си кампания, че през следващите четири години в квартала ще бъде изграден културен център.

Арх. Стефан Стефанов заявява, че ще работи много отблизо и с директорите на училищата и детските градини. Ще бъде засилена самодейната дейност на читалищата в района.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *