Джей Ло стяга сватба

Джей Ло има доста неща, за които да мисли. Тя се разкъсва между постоянните репетиции за турнето, което започва на 7 юни, грижите за семейството и тренировките във фитнеса.

Не забравя обаче за едно от най-щастливите събития в живота си, а именно сватбата с Алекс Родригез. Двамата се сгодиха по-рано през годината, а подготовката за големия ден върви с пълна сила.

“Процесът върви добре. И двамата имаме доста натоварен график и затова правим нещата лека-полека. Не бързаме”, сподели певицата.

Въпреки това обаче, Джей Ло не е оставила всичко за последния момент. Тя призна, че търси булчинска рокля и място за събитието още от март, когато Алекс й поиска ръката, но “само, когато имам времето за това”.

Певицата прекарва по 10-11 часа в репетиции за предстоящото турне, което ще обиколи Канада и САЩ. Годеникът и децата ѝ също ще я придружават. А на въпрос какво да очакват феновете на рождения ѝ ден, който е ден преди последния концерт, Лопес отговори “може да има торта, даже няколко торти”. Певицата става на 50 години.

“Ще пеем, ще танцуваме, ще си прекарваме добре. Искам да създам една различна атмосфера, в която феновете да се потопят”. Турнето ще започне от Лос Анджелис и ще завърши в Маями.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *