Иво Аръков играе в нов филм с Къванч Татлъту

Българският актьор и водещ на предаването „Мармалад“ по bTV Иво Аръков ще участва в мащабна турска продукция с участието на звездата Къванч Татлъту. Млади и успешни актьори, двамата са популярни с ролите си в България и Турция.

За първи път снимат заедно, след като bTV договори участието на Аръков.

Аръков разказа, че предложението да участва е дошло заради прекрасното му партньорство с телевизията. Първата му среща с Къванч обаче не носи особено приятни емоции.

“Имаше някакво преценяване външно – ти кой си, аз кой съм”, каза Аръков.

Същевременно, двамата си пускали хапливи смешки, защото Аръков отива в чужда страна да снима филм, а пък Татлъту се чуди кой стои пред него. По думите на българина, неговият колега е нормален човек, може да говори свободно “стига да има времето и енергията”.

Сериалът се казва “Ирония на съдбата”. Актьорът на Къванч е полицай, борещ се подземния свят. Българина играе руски мафиот, лидер на групировка и получил поръчка да накаже героя на турската звезда. Всъщност Аръков отива в Истанбул за малка роля, но режисьорите решават да му дадат нещо по-голямо.

“От деня, в който стъпих там, ролята ставаше все по-голяма и аз започнах да се чудя дали не съм разбрал грешно”, допълни Аръков.

Отделно от това и получава сценария в деня на снимките, но това не променя отношението му спрямо продукцията. Той смята, че в България снимките са по-икономични и събрани, докато в Турция има голяма свобода и се работи на широко

Зрителите на bTV ще могат да гледат сериала през следващите ТВ сезони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *