Кайли Дженър (21) стана най-младият милиардер

21-годишната Дженър, която има собствена компания за козметични продукти, отне челното място в класацията от създателя на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг, който стана милиардер на 23-годишна възраст.

Миналата година американският фотомодел и звезда от риалити шоу оглави класацията на „Форбс“ за най-печелившите знаменитости на възраст под 30 години. Имаше и кампания от фенове на Дженър да даряват пари, за да я направят от милионерка – милиардерка.

Кайли Дженър е най-малката от клана Кардашиян-Дженър, считан за ненадминат в търговската употреба и капитализирането на известността. Кайли обаче се оказа майсторът във фамилията. Тя е родена през 1997 година в Лос Анжелис. Дъщеря е на олимпийския шампион по десетобой Брус Дженър и съпругата му Крис. Има три сестри – Кортни, Ким и Клои, както и брат Роб от предишния брак на майка си с адвоката и бизнесмен Робърт Кардашиян. Баща ѝ пък има трима синове – Бърт, Брандън и Броуди, както и дъщеря Кейси от предходните си два брака. Освен Кайли, Крис и Брус имат още една дъщеря – модела Кендъл Дженър. Крис и Брус се разделят през 2013 година. Официално те са разведени от 2015 – годината, в която олимпийският шампион решава и претърпява операция за смяна на пола. Той промени и името си на Кейтлин Дженър.

Когато е едва 10-годишна, Кайли се появява на екрана в семейното риалити Keeping Up With The Kardashians. Шоуто не се харесва на критиците, които отправят обвинения, че е повърхностно, а членовете на семейството сами подхранват известността си, която отчаяно преследват. Реалитито обаче почели зрителски интерес, превръща се в едно от най-дълго излъчваните и дори е отличено с награди на публиката.

В първите години на шоуто Кайли е ученичка. Тя посещава гимназия в предградие на Лос Анжелис, където е част от състава на мажоретките и твърди, че с удоволствие участвала в училищните пиеси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *