Пампорово отваря ски зоната на 17 декември със символична цена на дневна лифт карта от 10 лева

Натрупаната в последните дни снежна покривка дава възможност ски зона Пампорово да отвори още на 17 декември (петък), като цената на лифт картата за всички възрасти ще бъде 10 лева. Ще бъдат отворени почти всички основни ски писти.

От 18 до 28 декември включително, влиза в сила промоционален период с цени на еднодневна лифт карта, които запазват миналогодишните стойности от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж (12-17,99 години) и 37 лева за деца (7-11,99 години).

От 29 декември в сила влизат редовните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна лифт карта 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) и 45 лева за деца (7-11,99 години).

За зимния сезон новата полудневна карта ще увеличи времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

Ски услуги с отстъпка ще могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване. Туристите ще могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На територията на комплекса са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

С откриване на зимния сезон в сградата на хотел Перелик, до Medical center Body & Soul SPA, ще заработи лаборатория за бързи и ПСР тестове с работно време от 15:00 до 20:30 часа. Призоваваме всички посетители в курорта да спазват стриктно противоепидемичните мерки.

На 7 декември „Пампорово“ АД бе удостоен от Министерството на труда и социалната политика и Агенция по заетостта с грамота за „Работодател на годината 2021“ в категория „Работодател със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“.

Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypc нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 година“. Приканваме мнoгoбpoйнитe си посетители да ни подкрепят като гласуват за Пампорово на:
https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *