Ухажори омайват Лидия на участието й в „Planeta by Eleven Club“

Младата фолк звезда Лидия бе приятно изненадана от свой почитател по време на участието си в столичния клуб „Planeta by Eleven“. Откритието на певеца Галин направи запомнящо се участие не само за нейните почитатели, но и за самата нея. 

Най-отпред пред сцената се беше позиционирал неин голям почитател, който не пропусна възможност да се запознае с нея преди тя да се появи на сцената с целия си блясък. Младежът заяви, че се притеснява, но пък е на седмото небе, че може да се докосне до своя идол. 

Двамата се снимаха за спомен, а той нетърпеливо отбеляза, че няма търпение да я качи в Инстаграм, за да се похвали пред приятелите си. По-късно обсипа с рози изпълнителката на „Грешници“. В клуба се появиха и други нейни обожатели, които последваха примера му и изпращаха на сцената огромни букети от рози.

Лидия едва побра китките в автомобила си и побърза да качи стори в своя Инстаграм, където се похвали с огромната бройка рози, които получи по време на участието си в най-актуалното място за забавление в цяла София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *