Наоми с дете на 50

На 50 години Номи Кембъл посрещна първото си дете, но появата му е обвита в абсолютно мистерия. Супермоделът и актриса сподели радостната вест точно в личния си Инстаграм, където публикува кадър, на който държи в ръка малките крака на новородено бебе, облечено с бяла рокля на флорални мотиви, която издава, че то е момиче.

„Една прекрасна малка благословия ме избра за своя майка. Чувствам се толкова благословена и горда, че имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, които могат да опишат доживотната връзка, която сега ще споделям с теб, мое ангелче. Няма по-голяма любов от тази“, гласи посланието на манекенката към поста ѝ, който вече събра над 300 хиляди харесвания. Наоми не даде повече подробности в публикацията, но отбеляза в поста собствената си майка Валери Морис-Кембъл. „Никой не заслужава това повече от теб“, коментира певицата Рита Ора. „Днес от сестра ставам леля! Толкова съм щастлива за теб и нямам търпение да я срещна! Много любов“, написа Донатела Версаче. През май 2017 г. Кембъл каза пред списание „Evening Standard“, че иска да стане майка, но не бърза да го направи, изчаквайки подходящият момент, припомня сп. „People“.Очевидно обаче сега моментът най-после е настъпил. Черната пантера, както я наричат в модните среди, все още не качила кадър, разкриващ лицето на дъщеричката й, нито пък е споделила нейното име.

Тъй като звездата от години държи зад информационна завеса личния си живот, не става ясно дали момиченцето е родено от нея или от сурогатна майка, както и как се казва и кой е бащата. Кембъл никога не е сключвала брак. Наоми не даде никакви други подробности около появата на момиченцето. През април тя участва в телевизионно интервю, но кадрите не издаваха да е в напреднала бременност, макар и сега коментиращите да обсъждат, че забелязват леко издадено коремче. „Благодарение на науката, мога да стана майка във всеки един момент“, заяви Наоми преди около четири години.

Наоми Кембъл е сред най-популярните модели на 90-те години на миналия век. Родена е на 22 май 1970 година в Лондон. Дефилирала за най-известните модни брандове в света. Макар и на 50 години, продължава да участва в модни ревюта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *