Stamenowa пропя в друг жанр

Изненадващо певицата и модел Гергана Стаменова шокира феновете си с новата си песен „Ще мина да те взема” която е първата и дуетна песен. Песента се оказа микс между агресивна чалга и филм с преобладаващ социален акцент. Във видеото се въртят кадри, познати до болка на всеки един от нас – реденето по опашки и бюрокрацията в държавната администрация смесени с брутални чалга денс сцени. Прави впечатление нетипичнта креативност на красавици от клас фотомодели и участнички от конкурси за красота, предвид наистина смисления сценарии, вероятно целящ привличане на внимание към неща от живота, с които всеки от нас се е сблъсквал..

Случайно или не STAMENOWA е уцелила и със собствен почерк се усеща желанието й да отправи послание, използвайки остротата на чалгата. Във видеото за мощен бакграунд се редуват известни Плеймейт участнички кършейки пищните си форми в сладострастни движения специфични за чалгата. Една от които е Мис силикон Вероника Никифорова и също участничка в плеймейт конкурсите на която скоро и подари неизвестен обожател мощен автомобил за 100 000 лв. и от където вероятно се познават с певицата Гергана Стаменова.

Във видео към клипа „ЩЕ МИНА ДА ТЕ ВЗЕМА“, Гергана Стаменова известна с псевдонима си STAMENOWA изиграва ролята на момиче в сблъсък с държавната администрация и как влиза в конфликт с недобросъвестен служител на социалните служби, в ролята на която е Румен Борилов (певец с присъствие в чалга средите). Двамата на фона на чалгата пресъздават сцени, които пародират слабите места на социалните служби при работа с клиенти. Видеото към песента, завършва с хепиенд в който недобросъвестния служител бива арестуван.

Силно изненадващ и уникален е начина по който е направен сценария, който е изцяло авторски и е на самата Гергана Стаменова, предвид на фона на стандартните чалга клипове в които вечно сме свикнали да виждаме до втръсване сцени на басейни, скъпи коли, разголени жени, скъпи коктейли и фантазии, Стаменова е решила да покаже нещо смислено. В края на видето се изреждат бакстейдж кадри с послания „Никой не е над закона…“, „Никога не се предавайте…“, „Отстоявайте правата си…“

Определно сценария, видеото и приятния саунд трак са много добро попадение на Стаменова и вдига нивото и. Пожелаваме и успех и все така приятно да изненадва феновете си със собствен почерк и далеч от клишетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *