Мария Бакалова с интервю при Джеймс Кордън

Ролята на българската актриса Мария Бакалова в “Борат 2” се оказа билет за най-популярните вечерни шоута на Америка. След като се появи заедно със Саша Барън Коен в студиото на Джими Кимъл, българката бе поканена и в “Още по-късното шоу на Джеймс Кордън”, следено от около 1,3 млн. зрители. А преди това даде интервю за “Ню Йорк таймс”.

На въпрос на Джеймс Кордън как се е променил животът й след “Борат 2”, Бакалова изтъкна основната промяна в ежедневието си: живее в Лос Анджелис. Българката заяви, че донякъде е благодарна на пандемията, защото носенето на маска й помага да се движи неразпознаваема сред хората, гледали я във филма.

За кастинга Бакалова вече разказа в “Ню Йорк таймс”, а пред Кордън сподели, че се опасявала дали ролята, за която я викат в Лондон, не е всъщност претекст за вкарването й в схема за трафик на хора.

Актрисата уточни, че записът, който изпратила на първото прослушване, бил заснет на шега, направен от неин приятел в 5 ч. сутринта, веднага след абсолвентския й бал. Видеото било заснето като хумористичен скеч, в който Бакалова пуши, пие и говори как баща й е най-добрият баща на света, защото я оставя да пуши и пие, без да мъмри. Следват още няколко записа, пратени до Англия, когато идва поканата за прослушване.

“Майка ми плачеше, казваше „Никога повече няма да те видя” и аз отвърнах: “Хм, ами може би”, разказа Бакалова, разсмивайки публиката.

По време на продукцията актьорите и екипът нямали право да споделят дори с най-близките си над какво работят, затова и родителите на Бакалова до последно не знаели с какво се занимава тя в чужбина.

След като гледали филма, актрисата се свързала с майка си.

“Тя беше толкова тъжна. Очите й бяха пълни със сълзи, плачеше може би от два часа за съдбата на Тутар. И явно е мазохист, гледала филма два пъти и след това беше дори още по-тъжна”, казва Бакалова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *