Вижте най-високоплатеният актьор

Дуейн Джонсън “Скалата” отново е най-високоплатеният актьор в Холивуд, според Forbes. Звездата е на почетното челно място в класацията с печалба от 87.5 млн. долара. Скалата за втора поредна година е победител там.

Благодарение на Netflix и приходите от стрийминг услугата за шест от звездите в първата десетка с инкасирани общо 140,5 милиона – 25% от общо 545,5 милиона, натрупани от групата, съобщава АНСА.

Канадецът Райън Рейнолдс е на второ място със 71,5 милиона. Трети в класацията е Марк Уолбърг с 58 милиона благодарение на екшън комедията “Confidential”, един от хитовете в Netflix през последните месеци и третият най-гледан оригинален филм в платформата. Бен Афлек и Вин Дизел завършват първите пет (съответно на 55 и 54 милиона).

Сред десетте най-високоплатени актьори, отново благодарение на Netflix, е Адам Сандлър, девети в хитовия парад на Forbes, предава БГНЕС.

Неговите “Неизрязани скъпоценни камъни”, похвалени от критиците, но неоценени от публиката събраха само 51 милиона долара в касата, от които само 5 милиона в джобовете на Сандлър, които обаче бяха значително обогатени, след като филмът тръгна в стрийминг: благодарение на два милиарда гледани часа на филма Netflix плати на Сандлър 31 милиона долара, 75% от това, което печели през цялата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *