“Мис Сливен” събира куп известни личности

Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с грация и красота граждани и гости на град Сливен. Това е конкурсът “Мис Сливен”, който ще стартира днес от 19:30 часа в едноименната зала в града.

В журито на конкураса влизат топ лица като вице Мис България 2016 и Мис Интернешанъл Туризъм 2017 Рени Радева, дизайнерите Стоян Радичев и Гергана Апостолова, Уриел Боеро от винарска избра “Едоардо Миролио”, носителката на титлата за най-красива бургазлийка “Кралица на Бургас” Михаелла Едрева и Мисис България 2018 Станислава Андреева и др.

В ролята на водещи на бляскавото събитие ще влязат певицата Боряна Баташова и популярният бургаски журналист Красимир Калудов. За доброто настроение на гостите между отделните турове на конкурса ще се погрижат хаус вокалистката Нелита и оперният феномен Веселина Тодорова.

Очаква се единадесетте участнички да впечатлят журито с красота, интелект и с невероятно сценично присъствие – те ще се изявят с народни носии, коктейлните роли на Киара Фешън и дизайнерските тоалети на Стоян Радичев.

Конкурсът “Мис Сливен” е част от националната надпревара за Мис България!

Входът за граждани и гости на града е свободен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *