Брад Пит в нов кино хит

Дойде време и Брад Пит да отлети към Космоса.

Холивудската звезда е с водеща роля във филма “Ad Astra” на режисьора Джеймс Грей (We Own the Night, The Lost City of Z), като това е един от проектите, които очакваме да гледаме с голямо нетърпение. Неведнъж филмът срещаше определени проблеми и бе отлаган във времето, но сега най-сетне ще можем да го видим.

Вече можем да видим първи трейлър на продукцията. Режисьорът Джеймс Грей е популярен по-скоро със своя “интимен” почерк във филмите си, докато това тук изглежда по-скоро като бъдещ блокбъстър. Определено обаче ще бъде любопитно да видим, как Грей се е справил с проект, който със сигурност е далеч по-скъп от предишните му филми.

Във филма проследяваме героя на Брад Пит, който се отправя на мисия да спаси своя баща (Томи Лий Джоунс), изчезнал в Космоса преди цели 16 години някъде край Венера. Залогът е още по-голям, тъй като изчезналият астронавт стои зад експеримент, който може да унищожи цялата Слънчева система. Освен Пит и Лий Джоунс, участие във филма взимат още Рут Нега, Доналд Съдърланд, Джейми Кенеди, Лиса Гей Хамилтън, Джон Ортис, Лив Тайлър и други.

Със сигурност следва да очакваме някои зрелищни кадри, както личи и от трейлъра. Основна причина за това е фактът, че главен оператор в “Ad Astra” е Хойт ван Хойтема – същият човек, който заемаше тази длъжност и в епичния “Интерстелар” на Кристофър Нолан. Музиката на лентата е дело на Томас Нюман, работил по продукции като “Скайфол” и “Американски прелести”.

Филмът ще дебютира на голям екран на 2 октомври, а ние се надяваме, че отново ще гледаме една красива и епична космическа драма. Изглежда напълно задължително филмът да се гледа на кино екран, тъй че по-добре не си правете планове да го пропускате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *