Кейти Пери и Тейлър Суифт се сдобриха

Певиците Кейти Пери и Тейлър Суифт отново са приятелки. Двете бяха във вражда дълго време, която се пренесе и в музикалната им кариера. Суифт издаде песента „Bad Blood“, в която се смяташе, че косвено напада своята колежка. След това дойде отговорът на Пери, която пусна „Swish Swish“.

По време на Carpool Karaoke с Джеймс Кордън, Пери сподели, че враждата е започнала от нейната колежка и всъщност тя трябва да бъде човекът, който ще я прекрати. Отговорът на Суифт обаче беше съвсем друг, като тя обвини изпълнителката на „Roar“, че се е опитала да открадне цял отбор танцьори точно преди концерт. Все пак Пери се е опитала да оправи нещата, но не срещнала разбиране. На въпроса какво трябва да направи Суифт, за да може двете отново да са приятелки, Пери тогава отговори „Дори едно съобщение ще свърши работа“.

Е, явно съобщението е било изпратено, тъй като двете са вече в добри отношения. В Инстаграм, Кейти Пери публикува чиния с курабийки, на която е написано „Мир най-накрая“. Под снимката певицата сподели „Чувството е хубаво“ и е отбелязала своята колежка и вече близка приятелка. Тейлър не пропусна да коментира хубавото събитие с 13 сърца.

Много от феновете започнаха да спекулират, че това може да означава и скорошен дует между двете, но все още нищо не е потвърдено от певиците. Въпреки това Пери е признавала преди, че би работила със Суифт, така че нищо не се знае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *