Бившата на Роналдо: Когато заставах по бельо пред камерата, се ужасявах

Бившата приятелка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо роди момиченце през пролетта на 2017-а и буквално няколко месеца след това бе в перфектна форма. Как успя да го направи? Ирина не отговори на този въпрос, който милиони си задаваха, но призна, че не е с продължителни тренировки.

„Мразя дългите тренировъчни сесии. Спортувам, но тренировката е с кратка продължителност. За сметка на това е високоинтензивна“, искрена бе Шейк. Ирина е известна и с това, че не обича да спазва диети. Това рускинята е разкривала сама и то многократно.

„Обичам храната, поради което ми е толкова трудно да устоя на ризотото и подобни екстри. Основното е да си в хармония с тялото си и да се чувстваш чудесно. Това е тайната на фигурата ми“, отговори неотдавна Ирина на въпрос как поддържа форма.

Нежеланието на Шейк да се лишава от така вкусните, но греховни храни, ясно си личи и от „стори“ в Инстаграм профила . В него се вижда как тя си похапва сочни бургери, които, ако съдим по тага, ще си раздели с модния директор на хонконгския Vogue Аня Зюрова.

Това не е първият път, когато Ирина разкрива, че мрази режимите и спокойно си похапва калорични изкушения. Припомняме ви, че неотдавна тя позира легнала в легло, заобиколена от бургери и други вредни изкушения. Съвсем очаквано снимката предизвика редица коментари: как е възможно да яде подобни храни и да изглежда толкова перфектно?!

Днес Ирина Шейк е уверена в себе си дама, но признава, че не винаги е било така. Оказва се, че е трябвало доста време, за да се заобича и приеме. А на нас ни е трудно да повярваме, че жена с подобна визия, корица на модни списания и лице на различни модни марки, може да се съмнява в красотата си. Но ето, че е факт!

„В началото на кариерата си бях много несигурна в себе си. Когато заставах по бельо пред камерата, се ужасявах, страхувах се как изглеждам. Постоянно.“, искрена бе половинката на актьора Брадли Купър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *