Тото от “Скандау” ще става татко

Тото от „Скандау“ ще става татко?
Ще става ли Йонислав Йотов – Тото татко? Това се питат феновете на „Скандау“ след като от известно време тръгнаха слухове в социалните мрежи, че приятелката му е бременна.

Наскоро Катрин Петринска обяви в Instagram, че спира да води класове по хип-хоп за деца и до края на годината ще бъде замествана от свой колега. Това накара много хора да смятат, че танцьорката е заченала от изпълнителя.
Според запознати, любимата на Тото е в първите седмици от бременността и все още крие щастливата новина. Това е и причината да се появява на светски събития с по-широки дрехи.

Спекулациите за това дали красавицата е бременна се появиха още след големия концерт на група „Скандау“ в началото на април, на който Кристин не танцуваше, а бе в публиката.

Тото и Кристин са заедно от близо година, но не искат да парадират с връзката си в публичното пространство. По-рано той излизаше с друго момиче, но след като ѝ изневери, тя го напусна. Раздялата им стана повод за създаването на песента „Чужди усмивки“, която се превърна в хит сред меломаните.

Междувременно в интернет пространството се говори, че и друг български изпълнител очаква дете – рапърът Криско, който също има връзка с танцьорка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *