Българка грейна на билборди в Лондон

След като през януари бе на корица на модната библия Vogue, 21-годишната топмоделка Ивелина Чоева грейна на един от най-прочутите лондонски площади – „Пикадили съркъс“.

Преди три години българската красавица отива на кастинг и така се запознава с дизайнерите на нашумелия моден бранд Vini+Omi. Всеки сезон от английската марка ангажират Ивелина за своите дефилета. Брандът стана популярен в света на модата с дрехите, които произвеждат от рециклирани материали.

Компанията е екологично настроена и организира редица кампании за опазване на планетата.

Тази година тя бе сред избраните да излъчат фрагмент от ревюто си на големите екрани на „Пикадили съркъс“. Жителите на Лондон и хилядите туристи ежедневно се наслаждават на красивото лице на Ивелина. Нашето момиче се появява на всеки кръгъл час на големите екрани в центъра на английската столица, редом до образите на световни знаменитости като Виктория Бекъм и Дуа Липа.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Тя работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.

През пролетта на родната моделка й предстои да представи нов иновативен проект в България, по който е работила няколко години заедно със своя екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *