Тифани Тръмп тръгна с чернокож красавец

Втората дъщеря на президента Тръмп – Тифани има афера с нигерийски милионер, която явно вече иска да не държи под радара, тъй като според източници на ELLE, тя е представила любимия си на баща си на Деня на благодарността.

Името на избраника на по-малката от двете момичета Тръмп е Майкъл Булос, който е наследник на една от най-богатите фамилии в Нигерия. Той е израснал в Лагос – най-големият град в страната.

Майкъл и Тифани са се запознали това лято на почивка на гръцкия остров Миконос.

Тифани Тръмп е втората дъщеря на Доналд Тръмп от брака му с Марла Мейпълс. Тя рядко е център на внимание, но беше активна по време на предизборната кампания на баща си. Тифани Тръмп е втората дъщеря на Доналд Тръмп от брака му с Марла Мейпълс. Тя рядко е център на внимание, но беше активна по време на предизборната кампания на баща си. Тифани Тръмп е втората дъщеря на Доналд Тръмп от брака му с Марла Мейпълс. Тя рядко е център на внимание, но беше активна по време на предизборната кампания на баща си. Тифани Тръмп е втората дъщеря на Доналд Тръмп от брака му с Марла Мейпълс. Тя рядко е център на внимание, но беше активна по време на предизборната кампания на баща си.

Доналд Тръмп направи скандално изказване за Нигерия в началото на годината, което възмути света.

Не се знае дали той все още има същото мнение за страната, след като дъщеря му има връзка с неин представител.

Тифани Тръмп е родена на 13 октомври 1993 година. Нейната майка е скандалната втора съпруга на Доналд Тръмп – Марла Мейпълс.

Тифани е завършила университета в Пенсилвания, като тя обикновено не е в светлината на прожекторите, за разлика от сестра си – Иванка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *