Синът на Дарина Павлова – Илия, започна работа в Холивуд

Самият той се похвали, че вече ще се занимава с кинобизнес. Това е първата работа на младия Илия Павлов, след като завърши колеж в Кенектикър, а след това и бизнес и финанси в Американския колец в Швейцария, Няколко години той търсеше себе си. Обикаляше света и натрупа много контакти с влиятелни хора. Сега майка му, Дарина Павлова, която става все по-влиятелна в Холивуд, му е уредила работа по специалността.

Той е консултант по продажби на творбите на „Милениум мидиа“, една от най-големите т.нар. независими компании в бранша. Тя прави по-голямата част от филмите на холивудските звезди снимани у нас, в това число и актуалния екшън „Унищожителят“ с Джерард Бътлър и Гари Олдман. Илия Павлов ще продава на Америка и света едни от най-очакваните кинохитове за следващата година, като „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун.

Синът на Павлова се е установил в Лос Анджелис. Той се казва Илия Калоян, но на бизнес клиентите си се представя само с първата част на името си.

В светските среди името му се свързва с няколко красавици, сред тях и доведената дъщеря на Маджо- Мелина. След това бе свързан последователно с две американки, като в края на лятото имаше слух, че се е разделил с втората. Въпреки че няколко пъти бе сгодяван от медиите, самият той не е потвърдил официално този факт. Занимава се с различни видове спорт, сред тях и борба, която бе любима на баща му, пише „Телеграф“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *